Kategórie
 
 
 
 
 
 

Plusy kŕmenia bábätka s dojčiacim vankúšom

Autor: detska-vybava    Dátum: 05.05.2020     Čítanie na: 2 min.

Môže byť použitý ako podpora pri kŕmení v mnohých pozíciách, nielen v klasickej polohe.

Nemal by sa používať, keď batoľa  počas kŕmenia zaspáva. Ak dieťa zaspí, je potrebné vankúš odložiť, pretože môže dôjsť k poškodeniu hlavy, nesprávnym umiestnením alebo vysunutím vankúša.

Okrem podpory pri kŕmení dieťaťa bude dojčiaci vankúš užitočný aj počas tehotenstva, keď zabezpečí pohodlie pri ležaní a sedení a uvoľní predovšetkým bedrovú chrbticu. Keď sa narodí batoľa, vankúš bude neoceniteľný pri správnom umiestnení dieťaťa počas kŕmenia. Pomôže tiež matke uvoľniť svaly chrbta, krku a ramien. Ergonomicky tvarovaný vankúš je pre dieťa skvelým miestom na ležanie.

Keď batoliatko zostarne, vankúš mu pomôže pri sedení a zároveň môže plniť úlohu plyšovej hračky. Podľa prieskumu vzoriek viac ako 200 talianskych pôrodných asistentiek (štúdia, ktorú vykonali Osservatorio Chicco a Art, The Resource Alliance, v roku 2012), 99% z nich odporúča používať dojčiaci vankúšik v tvare croissantu. Naše dojčiace vankúše MINI merajú približne 61x48 cm. Sú vyrobené z kvalitnej príjemnej bavlny, ktorá je certifikovaná podľa OEKO-TEX 100 triedy I.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia