Kategórie
 
 
 
 
 
 

Ako vybaviť postieľku pre novorodenca?

Autor: detska-vybava    Dátum: 13.07.2020     Čítanie na: 5 min.

Nepremokavý chránič matracov

Hlavnú úlohu v postieľke má správne vybraný matrac. Poskytuje pohodlie a farebné sny. Je tiež najviac exponovaný nečistotami, preto by ste sa mali o jej ochranu postarať. V obchode detska-vybava.sk nájdete ten správny produkt, ktorý túto funkciu plní. Hovorím o chrániči matracov. Tento praktický prvok vybavenia detskej postieľky bude zodpovedný za nepretržitý spánok vášho dieťaťa, a to aj v prípade, že je v noci plienka plná alebo keď sa počas kŕmenia rozlieva mlieko. Náš chránič je vyrobený z mäkkého froté poťahu so štyrmi elastickými pásikmi, ktoré dokonale fixujú produkt na matraci a bránia mu v pohybe počas spánku. Dôležité je, že chránič je antialergický a je prirodzenou bariérou pre alergény, huby a ďalšie mikroorganizmy. Jeho najdôležitejšou funkciou je odolnosť voči vode a absorpcia vlhkosti.

 

Kokón pre bábätka

V detskej postieľke funguje kokón dokonale. Tento produkt poskytne vášmu dieťaťu teplo, pohodlie a bezpečnosť. Je dôležité, aby boli kokóny konštruované tak, aby sa dieťa po narodení cítilo takmer rovnako bezpečné ako v matkinom brušku. Hniezdo pre bábätko obklopuje dieťa, chráni pred zmenami, dodáva teplo a zaisťuje pohodlie spánku. Môže byť použitý nielen v detskej postieľke, ale aj pri cestovaní, v každej miestnosti v dome alebo dokonca ako prebaľovací pult. U nás nájdete širokú škálu, od obojstranných kokónov zo 100% bavlny až po hniezda z pleteného vrkočového mantinelu, ktoré majú aj následné využite. 

Mantinel do detskej postieľky chráni vaše bábätko

Jeho hlavnou úlohou je zaistiť bezpečnosť a ochranu pred bolestivým nárazom s detskou postieľkou. Rôzne modely a farebné verzie, s výšivkou a aplikáciami alebo jednoduché zamatové ​​v škandinávskom štýle. Hit - pletené vrkočové mantinely. Všetky mantinely sú vhodné do detských postieľok s rozmermi 120 x 60 cm a 140 x 70 cm.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia