Kategórie
 
 
 
 
 
 

Detský stan - TEEPEE ( típi )

Autor: detska-vybava    Dátum: 07.09.2020     Čítanie na: 3 min.

Každý z nás ako dieťa sníval o tom, že bude mať svoje vlastné začarované miesto na zemi. Ak chce naše batoľa mať svoj vlastný úkryt, stan Teepee bude pre túto rolu ako stvorený. V takomto súkromnom priestore šepkajú deti svoje tajomstvá svojmu obľúbenému a najdôveryhodnejšiemu plyšákovi. Dieťa môže pozvať svojich rodičov do típi, aby si prečítali rozprávky, hrali sa alebo jednoducho - boli spolu. V detskej fantázii sa stan zmení na hrad, dom na strome alebo pirátsku loď. Teepee je zdrojom nekonečnej zábavy a inšpirácie pre najmenších.


Čo obsahuje súprava?


Sada teepee, ktorá premýšľa o pohodlí a bezpečnosti najmenších, obsahuje aj podložku a vankúše. Začnime však veľkosťou stanu - sú také priestranné, že sa do nich ľahko zmestí batoľa a jeho rodič alebo niekoľko rovesníkov. Základňa konštrukcie meria 130 x 130 centimetrov a celková výška je 150 centimetrov. Na postavenie stanu sú pevné rámy, to znamená štyri stĺpy. Sada navyše obsahuje pohodlnú podložku, ktorá zodpovedá rozmerom stanu. Je prešívaná a má hrúbku cca 4 centimetre, vďaka čomu sa batoľa môže pohodlne hrať a odpočívať. Súčasťou salónikovej súpravy sú aj tri vankúše. Jeden z tvarov pripomína hviezdičku, druhý - oblak alebo srdiečko a tretí je obyčajný vankúšik.

 

Bezpečnosť a pohodlie spojené do jedného


Odporúča sa, aby každé dieťa od začiatku života malo kontakt iba s prírodnými materiálmi, ktorých bezpečnosť potvrdzuje certifikát. Svedčí o tom zvyšujúci sa počet alergií - ak sa im chceme vyhnúť, musíme sa starať o každodenné okolie dieťaťa. Preto je stan a jeho vybavenie vyrobené výlučne z vysoko kvalitnej bavlny, ktorá je vzdušná a príjemná na dotyk. Môže sa často umývať, aby sa zabránilo hromadeniu roztočov. Z rovnakého materiálu sa vyrábajú podložky a vankúše plnené antialergickým polyesterovým vláknom. Stan je pripravený na použitie od prvého okamihu - stačí ho iba rozložiť.

 

Príjemné nakupovanie: https://www.detska-vybava.sk/detsky-stan-tipi/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia