Kategórie
 
 
 
 
 
 

Prečo má hojdanie pozitívny vplyv na vývoj detí?

Autor: detska-vybava     Dátum: 08.01.2023     Čítanie na: 3 min.

Hojdanie patrí medzi obľúbené činnosti batoliat. Hojdanie podporuje motorickú koordináciu dieťaťa a schopnosť udržať rovnováhu. Priaznivý účinok hojdania je vidieť aj na správaní dieťaťa. Hojdanie upokojuje a ukľudňuje nervový systém, podporuje aj tvorbu spojení medzi neurónmi, čím sa zvyšuje intelektuálny potenciál dieťaťa.

Jemné hojdanie upokojuje a dodáva dieťaťu pocit bezpečia. Všetko vďaka tomu, že bábätko pozná príjemný hojdavý pohyb z obdobia, keď bolo v maminom brušku a pri tomto pohybe sa cítilo bezpečne a pokojnejšie.

 

Visiace hojdačky sú ideálnym riešením. Umožňuje vám hrať a relaxovať v bezpečí domova. Náš Hamak nemá žiadne ostré prvky, je celý vyrobený z mäkkej bavlnenej látky. Vaše dieťa sa v ňom môže skryť, túliť sa v mäkkom zámotku a mierne sa hojdať pri hre, čítaní a oddychu. Veľkou výhodou hojdačky je, že ju možno nainštalovať kdekoľvek - v dome alebo na terase, takže ju môžete používať bez ohľadu na počasie. Okrem praktického využitia je krásnym dekoračným prvkom detskej izby.

Naša závesná hojdacia sieť je celá vyrobená zo 100% bavlny, certifikovanej látky, ušitá z dvoch vrstiev pevnými dvojitými stehmi. V spodnej časti hojdačky je hrubý mäkký vankúš s poťahom na zips. Výplň tvoria certifikované silikónové vlákna, mäkké a elastické.

Hamaky (visiace hojdačky) sú dostupné v mnohých farbách a modeloch, určite si ľahko vyberiete vzor, ​​ktorý sa bude najviac hodiť do izbičky vášho dieťaťa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia