Kategórie
 
 
 
 
 
 

Spací vak - skvelé riešenie pre pokojný a pohodlný spánok dieťaťa

Každého rodiča v noci zobudí myšlienka, že sa jeho dieťa v noci odkrýva. Nechce, aby pocit chladu rušil pohodlný spánok bábätka,

tak ide do postielky a kontroluje, či je dieťatko prikryté. Skvelým riešením môže byť spací vak pre bábätká.

Detské spacie vaky sú navrhnuté tak, aby zakryli celé telo bábätka a zároveň ponechali vo vnútri priestor pre voľný pohyb nožičiek.

 

Spacie vaky sa zapínajú na zips, takže je k nim ľahký prístup, aby ste mohli bábätko vytiahnuť alebo bezhlučne prebaliť.

Spacie vaky sú podľa typu výplne tenké alebo hrubšie. Môžete ich prispôsobiť ročnému obdobiu a teplote vo vnútri miestnosti, kde dieťa spí.

V našej ponuke nájdete spacie vaky v mierke TOG 0,5 na letné obdobie a do miestností s teplotou 24-27 stupňov C a TOG 1,0 - celoročné so zateplením určené do miestností s teplotou 10-24°C.

Spacie vaky pre bábätká z našej ponuky majú širokú škálu farieb a sú rôznorodé z hľadiska hrúbky, tvarov a veľkostí (X, S, M, L). Majú praktické nožičky v podobe lemu alebo sú bez nožičiek.

Ide o produkty, ktoré ľahko prispôsobíte výške vášho dieťaťa.

Spacie vaky pre deti a bábätká sú produkty, ktoré rozhodne stoja za pozornosť rodičov.

Postarajú sa o pokojný a pohodlný spánok dieťaťa a rodičom dodajú istotu, že sa batoľa neokope a v noci mu neprechladne.

Spacie vaky sa osvedčia už od prvých dní života dieťaťa.

 

Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku a vybrať si taký, ktorý splní všetky vaše očakávania https://www.detska-vybava.sk/spacie-vaky/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia